Roulette strategie: One Hit Wonder

Roulette strategie: One Hit WonderToegegeven, het klinkt wat onlogisch en het kan ook best risicovol zijn. Toch besluiten veel spelers om het One Hit Wonder systeem te volgen. Dit betekent niets anders dan het inzetten op een vast getal. De term One Hit Wonder komt uit de muziekindustrie en zal je vast bekend voorkomen. Want hoeveel muziekgroepen zijn er wel niet die een enkele nummer één hit scoren om daar nooit meer bij in de buurt te komen. Dat zijn er nogal wat. Als je deze strategie volgt bij het spelen van het roulettespel, dan zou de conclusie dus eigenlijk moeten zijn dat het getal vroeg of laat toch echt een keertje moet vallen. En dat klinkt veel roulette spelers natuurlijk als muziek in de oren. 

Hoe werkt het?

Welk getal je moet kiezen? Daar zit in principe geen vaste lijn in. Kies daarom een getal waar je je goed bij voelt. Wel is het zaak om te proberen te achterhalen welk getal al een tijdje niet is gevallen. Daarna kun je net zo lang inzetten op dit getal totdat er wordt gewonnen. Je dient bij het volgen van de One Hit Wonder tactiek dus wel over een flinke dosis geduld te beschikken voordat je een definitief besluit neemt. Belangrijk is ook dat je vasthoudt aan het nummer en niet van de strategie afwijkt. Hoe saai dat soms ook mag zijn. De hoop is nu dat het nummer snel valt, om daarna weer verder te spelen op een ander nummer. Geen hogere wiskunde dus en ook een erg vermakelijke manier om deel te nemen aan het roulettespel.

Kies je geluksnummer

In principe heeft deze eenvoudige strategie vrij weinig uitleg nodig, maar we zullen er voor het gemak maar even een voorbeeld bij geven. Neem maar eens plaats aan een roulettetafel en pak de statistieken er eens bij. Op basis daarvan kun je al een besluit nemen. Ook kun je een tijdje toekijken of besluiten om eerst met een laag bedrag mee te spelen. Na een tijd te hebben doorgebracht aan de tafel merk je bijvoorbeeld op dat het getal 34 al lange tijd niet meer is gevallen. Het doel is nu dus doodeenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is om in te zetten op nummertje 34. Daarna is het wachten op die ene keer, die One Time Wonder.