Roulette Spelregels

De roulette spelregels zitten vrij eenvoudig in elkaar, waardoor eigenlijk iedereen dit ontzettend leuke spel kan spelen. Bovendien is het zeker op het internet uitstekend mogelijk om de spelregels gewoon bij de hand te houden. Zo kun je tijdens het spelen kijken naar de roulette spelregels en heb je in ieder geval een goed beeld van wat er staat te gebeuren. Dit betekent onder andere dat je niet te maken krijgt met vervelende verrassingen, waardoor je de kans op winst zo groot mogelijk kunt maken. Desalniettemin zullen ook de roulette spelregels je niet helpen om het spel alsmaar te kunnen winnen. Mocht iemand dergelijke spelregels uitvinden dan zou iedereen die gebruiken en was het voor de casino’s dus snel uit met de pret. Tot die tijd kun je de spelregels wel gebruiken om in ieder geval goed te weten wat er mogelijk is.

Inzetten bij roulette
De roulette spelregels beginnen natuurlijk met het inzetten. Er bestaan allerlei verschillende mogelijkheden om in te zetten op de beschikbare cijfers. Zo kun je ervoor kiezen om in te zetten op een enkel cijfer (ook de 0), maar kun je aan de andere kant ook combinaties maken. Zo mag je op bijvoorbeeld 2 of 4 cijfers tegelijk inzetten. Verder stellen de roulette spelregels ook dat je gebruik mag maken van de verschillende vakken rondom de cijfers. Deze bieden je de mogelijkheid in te zetten op bijvoorbeeld 12 of 18 vakjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘rood’ of ‘zwart’, of ‘even’ en ‘oneven’. Wat dat betreft bestaan er veel verschillende mogelijkheden en is het zeker in het begin gemakkelijk om de roulette spelregels erbij te houden. Ze zijn niet lastig, maar dit zorgt er wel voor dat je geen kansen over het hoofd ziet.

“Niet meer inzetten”
Wanneer de inzetten zijn geplaatst zal de croupier aangeven dat er niet langer ingezet kan worden. Volgens de roulette spelregels zal het spel op dat moment echt gaan beginnen. Bij de Europese variant kan er overigens nog ingezet worden terwijl de kogel al in de cilinder is geplaatst. Wanneer de croupier aangeeft dat inzetten niet meer mogelijk is zal ook daar de ronde starten. Vanaf dat moment zal de spanning op gaan lopen naar een hoogtepunt. Het is namelijk de vraag waar de kogel terecht zal gaan komen. De roulette spelregels zullen vervolgens bepalen wie er een mooie prijs wint, of aan de andere kant juist verliest.

Uitbetalingen
Zodra de kogel tot stilstand is gekomen op een cijfer in de cilinder bepalen de croupiers op basis van de roulette spelregels wiens inzetten met een leuke winst worden aangevuld en welke er worden ingenomen. Zo hoef je alleen maar te wachten op het moment dat er een stapeltje fishes naast of op het huidige aantal wordt gelegd. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook zo zijn dat je fishes juist verloren gaan. De roulette spelregels met betrekking tot uitbetalingen zitten net wat complexer in elkaar, waardoor het zeker in het begin goed is om ze er tijdens het spelen bij te houden.