3-2 Roulettesysteem

Het 3-2 roulette systeem zorgt er vooral voor dat je lang aan de tafel kunt blijven zitten. Je maakt hierbij gebruik van het feit dat je in kunt zetten op bijvoorbeeld ‘rood’ of ‘zwart’, maar daarnaast ook op verschillende kolommen. Er is sprake van 3 kolommen, waardoor je voor een leuke combinatie van cijfers kunt gaan. In de eerste kolom heb je 6 rode en 6 zwarte vlakjes. De tweede kent 4 rode en 8 zwarte vlakjes en bij de derde is het precies omgedraaid. Door hier handig gebruik van te maken kun je ervoor zorgen dat je bij 26 cijfers zal winnen en dat er slechts 11 vlakjes zijn waarmee je een verlies hoeft te incasseren. De kans is dan ook groot dat je geld zal verdienen met het spelen van roulette, al zal dit aan de andere kant niet erg snel gaan met het 3-2 roulette systeem.

Inzetten
Je zet bij het 3-2 roulette systeem zowel in op ‘rood’ als op bijvoorbeeld de tweede kolom. Op die manier speel je dus alle rode cijfers en daarnaast ook nog 8 zwarten. Dit betekent dat je in totaal speelt op 26 verschillende vakjes, die je een winst op kunnen leveren. Bij het 3-2 roulette system zet je vervolgens 2 fishes in op de kolom van je keuze en zet je er 3 op ‘rood’. Op die manier kunnen de winsten van de verschillende onderdelen ervoor zorgen dat je in veel gevallen meer overhoudt dat je er in eerste instantie inlegt. Met het 3-2 roulette system kun je op die manier langzaam meer fishes winnen, maar kun je era an de andere kant in ieder geval voor zorgen dat je lang aan de tafel in het casino kunt blijven spelen.

Winst
Het 3-2 roulette systeem levert winst op zodra een van de 26 gekozen cijfers valt. Dit komt door het feit dat een cijfer uit de kolom je 4 fishes (1:3 uitbetaling) aan winst oplevert, terwijl het je er maar 3 (‘rood’) kost. Andersom levert ‘rood’ je 3 fishes (1:2 uitbetaling) op en kost dat je er maar 2 (kolom). Wanneer er een rood getal uit de geselecteerde kolom valt (dit zijn er 4) win je zelfs veel meer fishes. Aan de andere kant kun je natuurlijk verliezen met de zwarte vakjes die niet binnen jouw kolom vallen en de nul. Dit zijn er bij elkaar gelukkig maar 11.

Gratis etentje of overnachting
Het mooie van het 3-2 roulette systeem is dat het misschien niet direct een hoop geld op zal leveren, maar dat het aan de andere kant wel mogelijk is om er lang mee te blijven spelen. Je kunt het spel op die manier goed leren kennen, maar zo bijvoorbeeld ook een bonus vrijspelen. Wat dat betreft is het vooral een goed systeem voor mensen die het spel graag spelen vanwege de spanning. Met het 3-2 roulette systeem valt er daarnaast natuurlijk op een rustige manier geld te verdienen en is het dus ook financieel behoorlijk interessant.