Doel van het spel

Doel van het spel rouletteVrijwel alles in het leven heeft een doel, zeker als het over gedrag gaat. Het doel van roulette is waarschijnlijk ook meteen de reden dat je roulette bent gaan spelen. Roulette spelen kun je doen met vele doelen voor ogen, we zullen in dit artikel de belangrijkste doelen behandelen; persoonlijke doelen, maar ook het doel van het spel zelf.

Voor veel spelers is roulette spelen een vorm van vermaak. Het persoonlijke doel is dan vaak plezier hebben in het spel, maar dat plezier kan natuurlijk aanzienlijk vergroot worden wanneer je een leuke prijs wint. Als het je doel is om zo lang mogelijk te spelen, dan kies je voor opties waarbij de winstkans relatief groot is. Andere spelers hebben als persoonlijk doel met zo weinig mogelijk inzet, zo veel mogelijk te winnen.

Roulette systemen

Het doel van roulette in het algemeen is te voorspellen op welk cijfer en op welke kleur het balletje zal vallen. Aan de hand van deze voorspelling zet je in, zo kun je bijvoorbeeld verwachten dat de kleur rood zou zijn. Een inzet op de kleur rood zou daarbij passen, je krijgt dan één keer je inzet uitbetaald en je houdt uiteraard de inzet. Dus even voor de goede orde; stel dat het balletje op zwart, elf valt. Hoe bereik ik nu het doel van roulette? Het enige goede antwoord is dat je te laat bent, je moet namelijk van te voren hebben bedacht dat het balletje op elf zwart zou vallen.

Roulette strategie

Om het doel doel van roulette te bereiken kun je gebruik maken van vele tactieken, die uitgebreid worden behandeld op roulettespelregels.nl. Zo zijn er het d’Aalembert Roulette Systeem en de Labouchere Roulettestrategie die je helpen om het spel consequent te spelen en hopelijk met winst af te sluiten. Of je het doel van het spel altijd kunt bereiken is maar zeer de vraag, het spel werkt immers voornamelijk op basis van kans. De tactieken zijn vaak inzetschema’s, maar deze schema’s zijn gebaseerd op statistiek.

Wat je doel ook is bij roulette, uiteindelijk gaat het om het doel van het spel. Als jij kunt voorspellen wat de cilinder gaat draaien, dan ben je klaar om rouletteprofessional te worden. Roulettestrategieën kunnen daarbij helpen, je vindt ze onder het kopje “roulette systemen”.