Inzetten bij Roulette

roulette inzetten

Het belangrijkste element bij het spelen van roulette is uiteraard het inzetten. Of u geld gaat verdienen of niet hangt van deze zeer belangrijke stap af. Niet alle inzetten hebben dezelfde winkansen, bovendien zijn de uitbetalingen bij winst niet hetzelfde. Dit artikel geeft je meer inzicht in hoe het inzetten bij roulette gaat.

Straight up

roulette uitbetalings schema Inzetten bij RouletteOm in te kunnen zetten heb je fiches nodig, deze kun je kopen bij de croupier. Zodra je deze hebt kun je beginnen met inzetten op het speelveld. De meest ‘basic’ inzet is het inzetten op één getal. (Q) Het werkt heel simpel: valt het getal, dan win je. Anders ben je de inzet kwijt. Inzetten op één getal is riskant, je winkans is de kleinst mogelijk. Maar als je wint krijgt je vijfendertig keer je inzet uitbetaald, en je inzet krijg je natuurlijk ook nog terug. Inzetten op één getal is dus riskant, maar bij winst zit je goed.

Split

split rouletteInzetten bij roulette kan ook op twee getallen zijn, je plaatst je fiche op het streepje tussen twee getallen in. Dit heet Split. (P) Mocht dit je lukken, dan win je zeventien keer je inzet.

Street

Street rouletteInzetten op een rij van drie getallen kan ook, dit heet een ‘Street’. (O) Je plaatst hierbij je fiche op de dikke lijn rechts van de rij. De uitbetaling is hierbij elf keer je inzet.

Sixline

Sixline roulette Inzetten bij RouletteVier nummers spelen kan door je fiche te plaatsen op de hoek van de vier nummers. Als één van deze nummers valt win je acht keer je inzet. Je kunt een blok van zes nummers, een zogenaamde ‘Sixline’ (M), spelen door je fiche te plaatsen op de dikke lijn aan de zijkant, ter hoogte van het streepje dat de twee rijen splitst. Bij winst krijg je vijf keer je inzet uitbetaald.

Column 2-1

colum 2-1 rouletteVerder is het bij roulette mogelijk om in te zetten op kolommen, (J, K en L) je speelt dan twaalf nummers tegen een uitbetaling van twee keer je inzet. Je vindt de vakjes die ‘2 to 1’ heten onder de nummers.

1st 2nd 3rd Dozen

dozen rouletteHet is ook mogelijk te spelen op dozijnen: de eerste twaalf (G), de tweede twaalf (H) of de derde twaalf nummers (I). Je inzet krijg je ook hier twee keer uitbetaald.

1-18 & 19-36

Mocht je het willen, dan is het ook mogelijk om in te zetten op de eerste achttien nummers (A), of de tweede achttien nummers (B). De winkans is hoog, maar de uitbetaling van slechts één keer je inzet niet.

Red & Black

red en black roulette Inzetten bij RouletteTot slot is het mogelijk om in te zetten op alle achttien zwarte nummers (F), of alle achttien rode nummers (E).

Oneven & Even

Inzetten bij RouletteAls je oneven ook wel Odd genoemd (D) of even (E) hebt, dan kan dit ook. In beide gevallen krijgt je één keer je inzet terug. Als de nul valt verlies je, tenzij je op de nul hebt ingezet. De nul zit dus niet bij de kolommen, de rijen, even of oneven of een kleur. De nul is in feite het nummer van het casino.

Speel nu gratis

Het inzetten bij roulette is dus een beetje complex, maar je went er wel snel aan. Je kunt gaan voor een hoge winkans, je zult dan wel vaker moeten winnen om met veel geld naar huis te gaan. Anderzijds kun je op één nummer inzetten, met een beetje geluk valt je nummer en win je vijfendertig keer je inzet. Kom je er niet uit, dan kun je altijd de croupier om hulp

vragen. Kijk hier naar de benodigdheden van roulette